fbpx

Zákon dědičnosti v České republice

Obhájce v Evropě je dobře známý svými odbornými znalostmi v mezinárodním a českém dědictví, dědictví a vlastnických právech v České republice.

Zastupujeme občany Ukrajiny, Polska a Ruska před českými notáři (soudy) v procesu dědictví. A je-li to nezbytné, také v soudních sporech, které souvisejí s pojistným odvoláním vůlí, napadeného majetku. Můžeme se postarat o všechny ostatní aspekty vašeho dědictví v České republice (daně, zkušební Správa, prodej aktiv, bankovní výpisy atd.) Navíc můžeme poskytovat poradenství v oblasti plánování nemovitostí podle českého práva. Pokud jde o všeobecnou praxi, zaměřujeme se na mezinárodní dědičné právo a na refundace pojištění po nehodě v Evropě.

Dědická daň v České republice

V České republice podléhá jakýkoliv majetek před svým dědictvím příjemcem daňového řízení, které poskytuje veřejný notář. Příjemce má zákonnou povinnost uhradit notářské vyrovnání po dokončení postupu pro nástupnictví. Tato kompenzace se vypočítává na základě odhadované hodnoty zděděné nemovitosti (např. hodnoty zděděného domu za tržní cenu). Proto se důrazně doporučuje, aby vlastníci dali své vlastnictví příjemcům ve formě oficiálního dárku. Omezit hodnocení kulturního dědictví a přiměřenou finanční kompenzaci notářům. Podle českého práva mohou rodinní příslušníci dostávat dary, včetně nemovitostí, zdarma.

Hledání dědictví v České republice

Případ dědičnosti může trvat měsíce, dokonce i roky. 1. ledna 2005, úřad pro správu kulturního dědictví v České republice schválil nový zákon, který by pomohl zvolit, kdo by byl správcem dědičného majetku po smrti nástupce. Komplexní konzultace z „obhájce v Evropě“ pomohou efektivně spravovat a udržovat majetek. Včetně rozhodnutí o jeho osudu po smrti majitele, trustů atd.

Naše firma „Advokát v Evropě“ s.r.o. se specializuje na hledání dědiců. Po mnoho let hledejte neznámé dědici, genealogii závětí. Naše kanceláře se nacházejí v 25 zemích a pracují s mnoha firmami, vládními agenturami a jednotlivci. Specializující se na hledání příjemců v Evropě, Spojených státech, Kanadě.

Náš tým najde i vzdálené příbuzné zesnulého. a poskytuje nezbytná osvědčení a dokumentaci k ospravedlnění rodinných vztahů a dědictví, včetně překladů.