fbpx

Dražba nemovitostí z dědictví v USA

Už dávno jsou pryč ty dny, kdy se ti dražitelé ukázali v domě, aby řekli svoje ceny a pak křičeli „prodáno!“ Živé aukce byly mnohem živější, ale prodeje v online aukcích jsou rychlejší, levnější a efektivnější.

Všechny realitní společnosti mají minimální hodnotu potřebnou pro prodej. Pokud společnost rozhodne, že produkty, které chcete prodat, mají dostatečný hodnotu, bude vám tato smlouva stačit ke zpracování celého prodeje od začátku do konce. Tento proces může trvat několik měsíců, tím pádem prodej nemovitosti na místě bude fungovat pouze pro ty, kdo nemají potřebu rychle prodat dědičnou nemovitost v USA.

I když samotný prodej obvykle probíhá prostřednictvím on-line dražby, po prodeji nemovitosti stále zůstává hodně papírování.

PODMÍNKY PRODEJE NEMOVITOSTÍ

Pokud je nemovitost ve správě realitní společnosti, je celý proces rozdělen do několika fází. Zde je typický graf:

  1. Realitní makléř navštíví vaši danou nemovitost ve Spojených státech, aby ji ohodnotil.
  2. Domluví se datum aukce.
  3. Zástupci společnosti s uvážením finančně ohodnotí vaši nemovitost při čemž minimální částky mohou začít od 1 amerického dolaru.
  4. Realitní společnost pořídí foto dokumentaci objektu a poté vystaví na webových stránkách.
  5. Realitní společnost zařídí reklamu a ukáže vaši nemovitost veřejnosti.
  6. Realitní společnost může povolit potenciálnímu klientovi prohlídku nemovitosti.
  7. Společnost se kterou spolupracujete je povinna se postarat o bezpečnost objektu, který prodáváte.
  8. Realitní společnost odpovídá na všechny dotazy kupujícího, a také spravuje všechny transakce.

CO SE STANE PO PRODEJI

Realitní společnosti v USA si mohou účtovat poplatky a to až 50% z nemovitosti, kterou prodáváte. Při prodejní sumě 1 000 000 USD obdržíte pouze 500 000 USD.

Naši experti na prodej nemovitostí Vám pomohou zrealizovat prodej dědičného majetku na aukci v USA tak, aby jste měli co největší zisk. Neváhejte nás kontaktovat a získejte bezplatnou konzultaci právě teď.