fbpx

Každý den trpí v důsledku nedbalosti řidičů v zahraničí tisíce nevinných lidí. Všichni zranění nebo příbuzní zemřelého způsobené nedbalostí řidiče vozidla mají nárok na náhradu škody, pokud mohou prokázat, že je příslušná druhá strana. To platí i v případě, že za srážku je částečně viněna i poškozená osoba.

Právníci v Polsku „Advokát v Evropě“ s.r.o. úspěšně obdrželi od pojišťovacích společností odškodnění za stovky nehod na vozidlech a nákladních automobilech. Naše klientská základna v Polsku a na Ukrajině je skvělým důsledkem práce s rodinami obětí, které dostali jako náhradu, prostředky na rehabilitaci.

Rusky mluvící právník v Polsku

Pokud jste vy nebo vaše rodina byli zraněni při nehodě v Polsku, naši ruští právníci v Polsku pomohou získat peněžní kompenzaci jménem osoby nebo společnosti, jejíž zanedbací chování způsobilo nehodu v Polsku. Dokumentovat vše, včetně lékařských návštěv, nehod a rozhovorů s pojišťovacími firmami. Pokud je to možné, Získejte všechny zprávy písemně. Rusky hovořící právníci ve Varšavě zastupují klienty na základě „naléhavosti“, kde právníci neúčtují za služby, dokud není případ vyřešen. Právníci v naší firmě poskytují bezplatné počáteční hodnocení nároků.

Právník v Poznani a Varšavě

Existují určité lhůty, kdy byste si měli najmout právníka po autonehodě v Poznani a Varšavě. Ve většině případů dostane osoba poškozená při nehodě nebo nehoda maximální pomoc od advokáta specializující se na zranění osob. Namísto spoléhání se na informace vystavené na právních fórech. Nabízíme vám kanceláře naší právnické firmy v Poznani ve Varšavě.

„Advokát v Evropě“ s.r.o. je navržen tak, aby pomáhal zraněným Ukrajincům v Polsku a poskytoval mu zastoupení. Naše mezinárodní advokátní kancelář má kanceláře ve 25 zemích EU, USA a Kanadě. Neváhejte nás kontaktovat.