fbpx

Český právník

„Advokát v Evropě“ s.r.o. má dlouholeté zkušenosti s prací národní sítě expertů z právnické profese v České republice. Jelikož jsme zavázáni poskytovat našim klientům nejlepší službu, vybírejte v České republice všechny právníky na základě různých kritérií a pozorně sledujte jejich práci. Naši čeští právníci pracují v souladu s vysokými standardy. To znamená, že víte, co můžete od svého právníka v České republice očekávat před tím, než si v pojišťovně vytvoříte nárok na odškodnění.

Až nás zavoláte, bude váš telefonát přijat jedním z našich legálně vycvičených manažerů. Každý z našich poradců je vysoce kvalifikovaný odborník v mezinárodním právu. Během hovoru vás advokát v České republice požádá o několik otázek týkajících se vaší nehody a zranění, abychom mohli plně pochopit, jak vám můžeme pomoci.

Rusky mluvící právník v České republice

Prvním krokem, kdy plánujete získat kompenzaci po autonehodě, je zavolat rusky hovořícím advokátům v České republice, aby dostali zdarma právní poradenství. Jediné, co v této fázi máte, je poskytnout nám podrobnosti o autonehodě. Stejně jako popis vašich zranění, co nejvíce informací. Uveďte podrobnosti o registraci vašeho automobilu a podrobnosti o druhé straně, pokud je znáte, a přesné místo, kde k nehodě došlo. Pomocí těchto detailů můžeme zhodnotit vaši pohledávku a pak doporučit účinný akční plán.

Dalším krokem je, že ruský právník „Advokát v Evropě“ s.r.o. – váš oficiální zástupce po nehodě v České republice se obrátí na jiného řidiče. Vaším jménem mu budeme informovat, že budeme usilovat o odškodnění za zranění a veškeré související škody.

Právní pomoc v České republice

Právníci „Advokát v Evropě“ s.r.o. plně chápou bolest a utrpení obětí a jejich milovaných po nehodě v České republice. Naši zkušení právníci vám pomohou při získání kompenzace s minimálními obtížemi, abyste se mohli zaměřit na léčbu.

Přímou právní reprezentaci a rehabilitační podporu můžeme poskytnout kdekoli v České republice. Náš tým specialistů má rozsáhlé zkušenosti s pojišťovacími firmami, které se obvykle velmi zdráhají zaplatit odškodné v takových případech. Kdokoli, kdo se pokusí případ nezávisle vyšetřit bez expertního právního zastoupení, může obdržet malou částku odškodnění. Další rizika spojená s prohlášením o volání zahrnují zrušení vašeho nároku z důvodu chyby nebo nepřesnosti nebo nedostatečných relevantních důkazů. Proto je důležité získat v České republice dobrou právní pomoc.

Naše konzultace jsou zcela zdarma! Kontakt.