fbpx

Druhy odškodnění za úrazy v EU

Po účasti na dopravní nehodě je vaším hlavním cílem zlepšení fyzické, emocionální a finanční situace. Za prvé, je finanční část , že budete bombardovat svou pojišťovnu účty za lékařskou péči. Rozhodně si zasloužíte finanční pomoc, abyste se znovu stali zdravými.Pokud jste zraněni, musíte navštívit lékaře! Můžete se zranit při nehodě, která se pohybuje od nebezpečných až po méně závažných nebo mírných. Kromě toho se mohou vyskytnout i komplikace v částech těla, které nebyly při dopravní nehodě poškozeny. Navzdory tomu to nese odpovědnost za vyplacení péče pojišťovna a pachatelé tragédie.Určení, kdo bude platit a kolik může být obtížný proces. Jako výsledek, vaše pojišťovna bude s největší pravděpodobností chtít podat nárok na případné řešení konfliktů.Jedna věc, kterou je třeba si pamatovat, je typ ztráty nebo odškodnění, které můžete obdržet po nehodě na území Evropské unie.

LÉKAŘSKÉ KLADY

V závislosti na závažnosti vašeho zranění po tragédii mohou účty za léky překročit 100 000 USD. Pokud byste nebyli příčinou dopravní nehody, nemuseli byste tyto účty platit. Lékařské účty jsou obvykle první věc, kterou pojišťovny ocení, když určují hodnotu vašeho případu nebo nároku. Například se podívají na to, zda jste byli transportováni v sanitce, k lékaři pro primární péči nebo k specialistovi. Případná konzultace s chiropraktikem, fyzioterapeutem nebo specialistou na léčbu bolesti. Také hodnotí, kdy jste navštívili tyto zdravotnické instituce. Pamatujte si cíl číslo 1: musíte zlepšit svou pozici fyzicky, emocionálně a finančně.

BUDOUCÍ LÉKAŘSKÁ LÉČBA

Před vyúčtováním můžete obdržet nejen náhradu za léčebné náklady, ale můžete také obdržet náhradu za budoucí zdravotní výdaje. Tento typ kompenzace je těžší dosáhnout. Budete potřebovat poskytovatele lékařské péče (například lékaře, manuální terapeuta atd.). Dokáže pojišťovně, že budete potřebovat peníze na léčebné výdaje.

ZTRÁTY MAJETKU

Pokud se stanete účastníkem nehody v Evropě, bude třeba opravit vaše auto. I když máte vlastní pojištění vozidla, můžete být zodpovědný za zaplacení spoluúčasti. Nicméně, pokud jste nebyli vinni, pak bude opačná osoba odpovědná.

ZTRÁTA BUDOUCÍHO PŘÍJMU

Opět, v závislosti na závažnosti vašeho zranění, si budete muset vzít nemocenskou dovolenou v práci. Budete to muset zdokumentovat! Aby bylo možné získat náhradu za ztrátu mezd, budete muset prokázat svou hodinovou sazbu. Bude to také snazší, pokud budete mít poskytovatele zdravotní péče nebo požádáte o pomoc jednoho z právníků „Advokát v Evropě“ s.r.o..